Burendag in de Roetsj

Burendag2018 flyerEr was veel voorbereiding geweest om de Burendag te laten slagen en natuurlijk hoopten wij met z’n allen op weer, zoals alle andere jaren, een prachtige zonnige dag. Maar dat wij niet in handen hebben, het weer, werkte niet mee.

Toch lieten wij ons niet kisten en gingen “gewoon “door. Bewoners van De Lemborgh , die geen mantelzorgers hadden, werden opgehaald door vrijwilligers van de Roetsj en kwamen met poncho’s om door de regen , maar vooral blij naar de Roetsj.

Geweldig om te zien dat de toch 95 bezoekers met veel plezier genoten hebben, een extra stuk lekkere vlaai, chips en drinken kregen en vooral genoten van muziek en elkaar. Er werd veel geverfd, geschminkt, getekend maar ook gesjoenkeld op de gezellige muziek. 

Donderdag waren de nieuwe bomen, gesponsord door Oranje Fonds, al geplant. Deze zullen komend seizoen wellicht gaan zorgen voor wat meer schaduw.

Om de dag gezellig af te sluiten en onze vrijwilligers te laten weten hoe blij wij met hen zijn werd er nog een gezellige avond aan vast gekoppeld.

Bedankt ook voor de super steun van onze sponsoren namens alle blije gasten en vrijwilligers.

Liny

copyright de Roetsj