Kinderambassadeurs

NSGKZoals jullie weten vinden wij van Speeltuin de Roetsj samenspelen heeeel erg belangrijk en daarom deze oproep.

NSGK zoekt nieuwe kinderambassadeurs en het zou heel mooi zijn als zo veel mogelijk kinderen met een beperking de kans krijgen om zich in te schrijven
In een korte video roept Merijn, onze kersverse kinderambassadeur, andere kinderen op om zich ook aan te melden. De oproep staat op YouTube, Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en op onze website.
Bij deze de oproep van Merijn:

Merijn: "Ik heb echt een topjaar! Ik ben reporter van The Voice Kids op RTL4 geweest en heb zelfs Ali B. geïnterviewd. Nu ben ik zelf kinderambassadeur van de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind. En ik heb versterking nodig om Nederland helemaal gek te maken! Met elkaar gaan we zorgen dat iedereen naar de speeltuin kan. Dat school een chille plek is voor alle kinderen. En we gaan de politiek laten zien dat we allemaal toppers zijn. Ben je tussen de 8 en 14 jaar en heb je een beperking? En denk jij dat deze taak bij je past? Schrijf je voor 1 juli in op nsgk.nl/kinderambassdeur!"

Via nsgk.nl/kinderambasseur kom je direct op het inschrijfformulier.
Samen werken we aan een samenleving waarin kinderen en jongeren met en zonder handicap vanzelfsprekend sámen leven en spelen. en ja, kom naar de Roetsj waar ook voor kinderen in een rolstoel heel veel mogelijkheden zijn om samen te spelen.

Hartelijke groet,
namens de Roetsj Liny,

namens NSGK :
Henk-Willem Laan
Directeur

copyright de Roetsj